Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У ГУ НП у Львівській області розповіли, що посеред Львова сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали перехожі.

19 серпня у середмісті Львова сталася аварія з участі мотоцикла.

Як повідомляють у правоохоронних органах, водій мотоцикла "Qingqi QM 200L", 41-річний львів’янин, наїхав на двох пішоходів. Постраждалі, 30-річний чоловік та 34-річна жінка, отримали тілесні ушкодження та були доправлені до лікарні. Обоє постраждалих - мешканці селища Брюховичі, що на Львівщині.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Наразі співробітники поліції встановлюють всі обставини автомобільної пригоди, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, що прикрий інцидент трапився на фабриці концерну LG поблизу польского Вроцлава. 28-річний українець травмувався – чоловік помер у лікарні.

Як повідомляв портал Знай.ua, у понеділок, 19 серпня, в самому центрі Києва сталася аварія за участю двох автомобілів Range Rover і Tesla.

Також Знай.ua писав про те, що смертельне ДТП сталося на 43-му кілометрі траси Київ-Суми, зіткнулися Chevrolet Aveo і Audi Q5.