Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині жінка потрапила під поїзд та дивом залишилася жива. Жінку рятували лікарі.

Як повідомив Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА, вчора, 18 серпня, на залізничному перегоні Задвір'я-Червоне стався моторошний інцедент: поїзд збив жінку. Пригода сталася у Золочівському районі Львівської області близько 12:00.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Жінку було госпіталізовано до місцевої лікарні. Медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, відкритий перелом правого плеча і закритий перелом лівої руки.

Постраждала, 1956 року народження, мешкала у селі Красне, що на Львівщині.

Нагадаємо, що скандальне державне підприємство "Укрзалізниця" до Дня Незалежності України зробить невеликий подарунок громадянам. Компанія запустить чотири додаткових поїзди країною. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як повідомляв портал Знай.ua, у електропотягу на Запоріжжі зафільмували "слабку на нерви" контролера "Укрзалізниці"

Також Знай.ua писав про те, що рух транспорту ускладнений на проспекті Бандери через ДТП і Північному мосту через ремонт дорожніх смуг на вулиці Богатирській у Києві.