Цими вихідними у місті Лева було по-справжньому гаряче. 17 серпня на "Арені Львів" відбулася знакова музична подія року – "Українська пісня / Ukrainian Song Project". Разом із 10 фіналістами на сцені виступили і відомі українські зірки. Як все пройшло, дізнавалися Знай.ua.

Ukrainian Song Project, відомий в народі як "Українське євробачення", зібрав на стадіоні "Арена Львів" понад 20 тисяч прихильників сучасної української музики.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Хедлайнерами стали відомі зірки українського шоубізу: Тіною Кароль, Без Обмежень, DILEMMA, ENEJ (Польща), Melovin, Alyosha, Tarabarova, Jerry Heil та інші.

Десятку фіналістів було обрано серед понад 300 охочих з усієї країни.

До експертного журі увійшли:

• музичний продюсер, співак, музичний продюсер національного відбору пісенного конкурсу "Євробачення-2018" Руслан Квінта;

• музичний продюсер телеканалу "Україна" та продюсер "Музична Платформа України" Геннадій Вітер;

• продюсер музичного телеканалу М2 Роман Муха, виконавчий директор Національного проекту "Українська пісня/Ukrainian Song Project", засновник Kontramarka.ua і лейблу "Контрамарка" Олександр Порядченко;

• головний редактор онлайн-журналу Karabas Live, екс-редактор журналів Esquire і Viva Ігор Панасов;

• засновник, організатор і генеральний продюсер Національного проекту "Українська пісня / Ukrainian Song Project" Тарас Курчик;

• продюсер, CEO Secret Service Entertainment Agency Михайло Ясинський;

• продюсер радіостанції " Люкс ФМ і Nostalgie 99 fm Євген Фешак.

"При визначенні переможця ми враховували кілька факторів: пісня має бути хітовою та сучасною, важливо, як виконавець тримається на сцені, та, безперечно, вокальні дані. Найкращого з них очікує студійний запис треку, ротація на одній з радіостанцій – і це тільки частина нагород", – підкреслив засновник, організатор і генеральний продюсер Національного проекту "Українська пісня / Ukrainian Song Project" Тарас Курчик.

За результатами оцінювання виступу, переможцем став Ігор Грохоцький, відомий за псевдонімом Grohotsky. Ігор – дворазовий чемпіон України з футболу, колишній гравець київського "Динамо", та впродовж останніх років він плідно займається музикою. Одним із багатьох досягнень стала перемога в одному з сезонів "Голос країни".

А лідером глядацьких симпатій – KHAYAT.

"Разом з Ігорем ми граємо у футбол в ФК "Маестро" – він не тільки професійний гравець і хороша людина, а ще й дуже талановитий та потужний виконавець. Саме за такими, як він, і є майбутнє української музики", – зазначив відомий телеведучий та шоумен Олександр Педан, який вів цей захід.

Варто зазначити, що одну з пісень фіналісти присвятили пам'яті легендарного Кузьми Скрябіна, який народився саме у день проведення заходу 17 серпня.

Кузьма дуже хотів, щоб Українська Пісня збирала стадіони! Чувак, твоя мрія здійснюється!!! З днем народження! Вчора у твої 51 «Арена Львів» співала цю пісню для тебе! Українська пісня / Ukrainian Song Project Скрябін GROHOTSKY #УкраїнськаПісня #СлухайУкраїнське

Geplaatst door Galyna Guzjo op Zondag 18 augustus 2019

Як відзначили організатори Ukrainian Song Project, наступного року масштаби заходу розширяться – заявки на участь прийматимуться і з інших країн. П'яте ювілейне шоу відбудеться 15 серпня 2020 року.