Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Правоохоронці Львівщини розслідують справу про екстремальний атракціон, через який постраждали двоє відпочивальників відомого курорту "Буковель".

Як стало відомо, в суботу, 17 серпня, двоє людей сильно травмувалися під час стрибку з висоти. Екстремальний атракціон роуп-джампінг був встановлений на території курорту приватним підприємцем. Під час стрибка з висоти вниз обірвався головний трос і двоє відпочивальників, хлопець та дівчина, полетіли на пішохідну доріжку.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Постраждалі отримали численні травми. На місце надзвичайної пригоди негайно прибули медики. Туристів було госпіталізовано до лікарні.

Наразі дівчина знаходиться у медичному закладі в Яремче, а хлопця перевезли до реанімації в Івано-Франківську. Лікарі кваліфікують їх стан як стабільний, загроза життю минула.

Прес-секретар «Буковеля» Оксана Островська коментує: " Дуже прикро, що на території ТК «Буковель» відбувся неприпустимий випадок, в якому постраждали люди. Курорт надав підприємцю ділянку для ведення діяльності, тому фактично не несе відповідальність за роботу підприємця. І все ж, нещасний випадок стався саме у ТК «Буковель», тому курорт вирішив тимчасово припинити роботу екстремального атракціону, на якому стався нещасний випадок і ми ініціюємо перевірку всіх наявних на курорті екстримальних розваг, щоб жодна людина більше не постраждала".

Представники екстремального атракціону повідомили, що трос, який обірвався, має сертифікат від виробника і нещодавно був встановлений і протестований. Тому тепер чекають на експертизу.

Нагадаємо, що на одному із популярних одеських курортів трапився неприємний інцидент. Батьки залишили маленьку дитину без нагляду і пішли купатися в море.

Як повідомляв портал Знай.ua, дівчинка пішла купатися в море та захлинулась водою.

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі при загадкових обставинах загинули два хлопця.