Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У одній із львівських сімей сталася трагедія, померла дитина.

Як стало відомо, батьки разом з дочкою поїхали відпочивати на відомий курорт Арбатська стрілка. Поки матір з батьком були на пляжі, дівчинка пішла купатися в море та захлинулась водою.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Загиблій дитині було всього шість років.

Наразі справу розслідують правоохоронці.

Основними умовами безпеки на воді є:

- правильний вибір та обладнання місць купання;

– навчання дорослих і дітей плаванню;

– суворе дотримання правил поведінки під час купання і катання на плавзасобах;

– постійний контроль за дітьми у воді з боку дорослих.

Правила поведінки у воді для дітей:

  1. Купання дозволяється в спеціально обладнаних місцях, визначених місцевими органами виконавчої влади, під наглядом дорослих (педагогів, керівників або батьків).
  2. До купання допускаються групи дітей до 10 чоловік під наглядом одного відповідального, що вміє добре плавати і знає прийоми рятування на воді.
  3. Біля місця купання має бути обладнаний медичний пункт, а в разі його відсутності купання має здійснюватись під наглядом медпрацівника.
  4. Місця купання обладнуються рятувальними постами з рятувальними засобами. Крім того, в місцях купання дітей ретельно перевіряється дно аварійно-рятувальними службами, про що складається акт перевірки, вимірюється температура води і повітря.
  5. Діти допускаються до купання після огляду лікарем.
  6. Роздягання та одягання дітей проводиться під наглядом організатора купання (одяг кожної дитини викладається у рядки окремими купами).
  7. До і після купання проводиться перевірка наявності дітей, шляхом шикування їх в ряд у відповідності до своїх куп одягу.
  8. Відповідальний за купання повинен: нагадати дітям правила поведінки на воді до початку купання, увійти у воду першим (до дозволеної межі), а вийти останнім.
  9. При особистому купанні дітей дорослі зобов’язані постійно спостерігати за дітьми, що купаються.

Нагадаємо, що у Кривому Розі чоловік до смерті побив знайомого, а потім втопив тіло в річці Інгулець.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Марієнбурзькому покровському храмі в російському Гатчині несамовитий піп під час таїнства хрещення важко травмував немовля.

Також Знай.ua писав про те, що результати лабораторних досліджень МОЗ показали, що на 21 з 22 тестованих пляжів проба води відповідає нормі. А на 13-й станції Фонтану - ні.