У селі Межигори Бродівького району Львівської області сталась пожежа у господарській будівлі, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Рятувальники встигли загасити пожежу перш, ніж вигоріли усі дерев’яні деталі перекриттів будівлі. Також під час ліквідації пожежі було врятовано десять свиней.

пожежа
пожежа

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Нагадуємо, що нещодавно на Львівщині горіла суха трава - вогонь знищив 300 квадратних метрів поля та ледве не перекинувся на ліс поруч.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології оголосив попередження про пожежну небезпеку.

Також Знай.ua писав про те, що Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА повідомив, що 11 серпня у селі Волиця Жовківського району згорів житловий будинок.