Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У відділі комунікації Нацполіції Львівщини повідомили про смертельну дорожньо-транспртну пригоду, яка сталася поміж селами Малечковичі та Сокільники.

Аварія сталася у середу, 14 серпня, о 11:20.

В поліції встановили, що зіткнення не минули 32-річний водій Mersedes Benz, що є мешканцем Пустомитів, та кермач ВАЗу, 61-річний чоловік зі Львова.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У наслідок аварії львів'янин загинув на місці, наразі призначена експертиза. Причини трагічної транспортної пригоди встановлюються.

Співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини аварії та вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, що у Дніпрі на Запорізькому шосе зіткнулися Range Rover і Daewoo.

Як повідомляв портал Знай.ua, на пішоходному переході сталася аварія, внаслідок якої постраждала жінка. Інцедент трапився на Сихові у Львові.

Також Знай.ua писав про те, що автокатастрофа сталася на трасі Татарбунари – Вилкове в районі села Струмок.