Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомив про чергову дорожно-транспортну пригоду на Львівщині.

Аварія сталася вчора, 13 серпня, на вулиці Богдана Хмельницького, 296 у Львові. Молодий чоловік збив 10-річного хлопчика, коли той переходив дорогу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Автомобіль Kia Sorento, за кермом якого перебував львів'янин 2001 року народження, о 12:37 скоїв наїзд на хлопчика 2009 року нарождення, який йшов по пішоходному переходу. Постраждалий - житель Дублян.

Внаслідок аварії дитина отримала травми, її у стані середнього ступеня важкості було доставлено до міської дитячої клінічної лікарні. Медики встановили діагноз : струс головного мозку та забійна рана потиличної ділянки.

Всі обставини події наразі з'ясовуються.

Нагадаємо, що у Запоріжжі іномарка наїхала на пенсіонера, коли він переходив дорогу.

Як повідомляв портал Знай.ua, у суботу, 10 серпня, в районі залізничної станції виявили труп підлітка.

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі на Запорізькому шосе зіткнулися Range Rover і Daewoo.