Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вчора, 13 серпня, на вулиці Петлюри 4 у Львові жителі однієї з багатоповерхівок могли спостерігати страхітливу картину: у відкритому вікні сьомого поверху сиділа мала дитина. Видовище було не для слабкодухих, хоча малюка ззаду й притримувала його бабуся.

Небайдужі люди викликали поліцію, яка теж оттеріла, коли приїхала на місце виклику.

Літня жінка пояснила првоохоронцям, що у такий дивний спосіб вирішила охолодити малюка, адже на той час у повітрі трималась велика спека.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліція вияснила, що у квартирі на той час окрім бабусі з малюком нікого не було. Тепер правоохоронці ламають голову над тим, чи складати адміністративний протокол про порушення на батьків дитини, чи ні.

Одна мешканка виклала в соцмережу фотографії з малюком у вікні, й вони швидко розповсюдились та викликали масу дискусій та коментарів з цього приводу.

Нагадаємо, що з початку літа в Броварському районі Києва з вікон житлових будинків випало троє дітей.

Як повідомляв портал Знай.ua, у ніч на 6 серпня в Києві на проспекті Алішера Навої, 78 чоловік випав з вікна п'ятиповерхового будинку.

Також Знай.ua писав про те, що У Приморському районі Одеси загинула маленька дитина. Причиною смерті стало падіння з висоти.