Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Трагічну звістку повідомили у обласній організації Національної спілки журналістів України: вчора, 12 серпня зупинилося серце відомого львівського журналіста Мирослава Скуратка. Покійному було 77 років.

Похоронна процесія відбудеться завтра, 14 серпня, у каплиці на вулиці Пекарській.

На Журналістську стежку Мирослав Скуратко ступив у редакції обласної газети «Ленінська молодь». В подальшому його зацікавила виконавча влада, де він і працював деякий час.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У 1980-х роках перейшов на роботу у Львівську телерадіокомпанію, де був заступником і генеральним директором ЛОГТРК.

Також на початку 1990-х років Мирослав Скуратко був головою Львівської обласної організації спілки журналістів.

Нагадаємо, що у місті Чорноморськ, що в Одеській області відбулося загадкове подвійне вбивство. У обох жертв виявили сліди насильницької смерті.

Як повідомляв портал Знай.ua, В Одесі жителі багатоповерхівки натрапили на страшну знахідку. Виявилось, що житель цього будинку випав з вікна 17 поверху.

Також Знай.ua писав про те, що під Дніпром знайшли тіло зниклого 19-річного хлопця, якого шукали більше двох тижнів.