Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині активізувалися дикі собаки, які докучають міцевим жителям.

У одному з сіл Львівської області здичавілі тварини почали нападати на свійських тварин та залякувати жителів. Собаки вриваються на обійстя людей та вбивають худобу. Голодна зграя встигла розірвати двох кіз, покалічили курей та лоша.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Люди бояться виходити на подвір'я, тримають дітей по хатах, не випускають тварин на випас у поле.

У селі ходять чутки, що дикі та голодні шкідники ховаються на шахті "Степова" неподалік від села, але там розводять руками і відповідальності на себе не беруть.

Залякані жителі села не знають, до кого звернутися за допомогою. Спочатку просили місцевих правоохоронців вирішити це питання, але ті переклали відповідальність на плечі сільської ради. Там не мають гадки, що робити з дикими собаками, які своїми набігами потроху винищують село та тримають у страху населення.

Нагадаємо, що у домашнього кота, який живе на вул. Західній в Основ'янському районі Харкова виявили сказ.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Єллоустонському національному парку США неконтрольований бізон атакував 9-річну дівчинку з Одеси і підкинув її на 3-4 метри у повітря.

Також Знай.ua писав про те, що в одній з російських сіл Ельнинского району підстрелили невідому істоту. Люди стверджують, що істота схожа на чупакабру.