Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зухвалий грабіжник в балаклаві напав на продавчиню львівського магазину продуктів.

Інцедент трапився вчора, 12 серпня, приблизнобіля 17:00. Грабіжник у масці, що закривала обличчя, вдерся до місцевого продуктового маркету. Чоловік став погрожувати продавчині пістолетом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нажахана жінка віддала усі гроші з каси, після чого нападник утік з місця злочину.

Про це розповіли у регіональному прес-центрі у Львові.

Жінка негайно зателефонувала у поліцію. Через деякий час у Львові було оголошено про план перехвату грабіжника із кодовою назвою "Сирена". Наразі співробітники правоохоронних органів докладають максимальних зусиль для установлення особистості невідомого злочинця.

Ведеться розслідування даного пограбування.

Нагадаємо, що останнім часом почастішали випадки вуличних пограбувань в Дніпрі, мешканці в соцмережах діляться своїми історіями та попереджають про небезпеку.

Як повідомляв портал Знай.ua, нахабного злодія-домушника виявили у Львові. Горе-зловмисник прийшов на діло зі своїми сходами, підставив під вікно балкону та пішов займатися своїми злодійськими справами.

Також Знай.ua писав про те, що вночі грабіжник заліз до депутата в офіс і замість бажаної здобичі отримав кулю в обличчя.