16-річна дівчина з Перемишлянського району поверталася додому з дискотеки пізно вночі та потрапила до реанімації з численними травмами, гематомами, переломами та іншими травмами.

А все тому, що в темряві не побачила і впала в бетонний котлован, передає ZAXID.NET.Дівчина впала в котлован близько 4-х ночі в суботу, а в лікарні її доставили вранці в неділю.
Після огляду у пацієнтки діагностували забій головного мозку, травми грудної клітки, перелом правого передпліччя і рани лівої гомілки.

Дівчинку привезли в лікарню тільки вранці.

Зараз потерпіла знаходиться в лікарні, де їй надають допомогу.

Співробітники вже проводять перевірку, поки що відомо, що дівчина з міста Бібірки, а котлован, у який вона впала, знаходиться на території колишнього пункту прийому буряка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дівчинка всю ніч провела одна в страшному котловані.

Нагадаємо, в Дніпровському районі столиці сміттєвоз MAN переїхав 35-річного чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа українська балерина Світлана Ісакова трагічно загинула у страшній аварії під Полтавою. Харківська знаменитість поверталася з Борисполя додому.

Також Знай.иа писав, що на Дніпропетровщині кілька днів шукають жінку, яка влаштувалася на роботу до ромів і пропала. У Верхівцеве шукають 52-річну Бакун Ольгу Володимирівну.