Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Львівські правоохоронці допомогли поліції Mолдови затримати небеспечного злочинця. Чоловіка розшукували правоохоронні органи молдови за скоєння тяжкого злочину.

35-річного чоловіка спіймали у пункті пропуску«Рава-Руська». Його розшукували за викрадення людини.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У прокуратурі Львівської області повідомили, що чоловіка затримано для подальшої екстрадиції до Молдови, дейого судитимуть за частиною 2 статті 164 Кримінального кодексу цієї країни.

Жовківський районний суд ухвалив рішення про тимчасовий арешт чоловіка. Після надходження запиту від іноземних правоохоронців про видачу вказаної особи, прокуратура Львівської області розпочне процедуру екстрадиції.

Нагадуємо, що правоохоронці Харківської області розшукують двох чоловіків, які підозрюються у скоєнні крадіжок, хуліганстві та опорі працівникам правоохоронних органів

Раніше портал “Знай.uа” розповідав про те, що небайдужа мешканка Львова допомогла правоохоронним органам спіймати злочинця.

Також “Знай.uа” розповідав про те, що у п'ятницю 9 серпня в Дарницькому районі столиці чоловік проник в офіс одного з депутатів. Пригода сталася вночі на вулиці Бориспільська, 34