Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Спека сьогодні, 12 серпня, буде впевнено тримати свої літню позицію і не захоче поступатися негоді.

Небо над Львівщиною обіцяє бути ясним від самого ранку. Сонце розігріє повітря до 27-30 градусів за Цельсієм, тому Львів'янам доведеться шукати прихистку від палючих променів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вже після обід на небі з'являться хмари, а ввечері слід очікувати дощ з грозою. Вечірнє небо обіцяє бути ясним та чистим.

Нічна температура 12 серпня - 17 градусв Цельсія.

Вітер сьогодні очікується помірний, без надто різких поривів зі швидкістю 3 - 4 метри за секунду.

За релігійним календарем сьогодні 12 серпня українці вшановують пам'ять Святого мученика Іоанна Воїна, який служив в імператорському війську Юліана Відступника. Поряд з іншими воїнами він був посланий переслідувати і вбивати християн.

У понеділок, 12 серпня, іменини відзначають власники таких імен: Анжела, Валентин, Герман, Іван, Лука, Максим, Павло, Ян.

Є і народні прикмети, пов'язані із цим днем:

  • У цей день безсилий набуває сили і богатирем живе
  • Посієш жито – народиться сильно
  • Похмура і прохолодна погода – найближчим часом опадів не буде
  • Зорі мерехтять на світанку – до дощу

Нагадаємо, що протягом усього дня 11 серпня у Львові буде триматися хмарна погода.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", погода в Україні у неділю, 11 серпня, майже у всіх областях буде сухою, температура очікується до +34 в південних областях.

Також портал "Знай.uа" писав, що в ніч з 9 на 10 серпня Одесу накрила сильна злива з ураганним вітром. Буря тепер рухається на Київ.