Протягом усього дня у Львові буде триматися хмарна погода. Вранці йтиме сильний дощ, який до середини дня повинен послабшати і через деякий час закінчитися.

Температура повітря +19 до +26 градусів тепла.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

11 серпня відзначається день святого мученика Калинника. Слідкували у минулі часи за вівсом на Калинника: якщо спілий овес вдруге зазеленіє - осінь буде непогожою. У давнину існувало таке поняття як "мороки" - це похмурий туманний час, який був характерний для цього дня.

Нагадаємо, що дощі і холод очікуються в Києві протягом усього серпня. Протягом місяця майже щодня будуть йти дощі, часом — зливи, іноді — з грозами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", стихия, яка була в Одесі, обернулася справжньою катастрофою для Білгород-Дністровського району, де не обійшлося без людських жертв.

Також портал "Знай.uа" писав, що у суботу через антициклону майже скрізь буде сонячна і комфортна погода, температура від +24 до +29 градусів.