Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Водії на підпитку дуже легко втрачають пильність та приносять чимало шкоди місту, іншим автомобілям, перехожим. В цьому сьогодні вкотре переконувались співробітники правоохоронних органів Львова, які за ніч склали 6 протоколів про дорожньо-транспортні пригоди.

Останнім у їх списку стала жіночка напідпитку, що влетіла у електроопору. Інцедент стався на вулиці Личаківській сьогодні вранці.

Як повідомила поліція, 39-річна львів'янка не впоралась з керуванням і знесла елекроопору, турнікети та вказівники. Як наслідок,- перед автомобіля добряче зім'яло, кермачка не постраждала.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До речі, горе-водій не доїхала лічені метри до свого дому. Патрульні після прибуття на місце аварії помітили у жінки ознаки алкогольного сп'яніння. Від перевірки жіночка відмовилась, а при перевірці документів виявилося, що у жінки не було страховки.

Співробітники поліції склали на жінку три протоколи: за скоєну ДТП, за водіння в нетверезому стані та за відсутність страховки.

Нагадаємо, у Львові п'яний водій розвозив пасажирів в стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомляв портал Знай.uа, 7 серпня в Запоріжжі п'яний копза кермом збив жінку, яка переходила дорогу у належному місці. Після аварії чоловік хотів втекти, звинувативши саму потерпілу.

Також Знай.uа писав, що у Харківській області велосипедист загинув під колесами вантажівки.