Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сьогодні, сьомого серпня, до кінця доби Львів неочікувано накриють грози з градом та сильними поривами вітру.

Як повідомив Львівський регіональний центр з гідрометеорології, вже ввечері львів'янам слід дістати парасольки. На місто насувається потужна гроза, пройде град. Очікуються сильні шквали зі швидкістю вітру сімнадцять - двадцять два метри за секунду.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

По Львівській області також пройдуть зливи з градом, грози.

На восьме серпня синоптики також прогнозують пориви вітру, місцями шквали і грози.

Тож по можливості не плануйте вечірніх прогулянок містом та виїздів на природу,; слід бути обачними і забезпечити собі надійне укриття у випадку, якщо гроза застала вас у дорозі.

Нагадаємо, що жителі Моголи, де нещодавно трапилося стихійне лихо, розповіли про наслідки сходження селю в Одеської області і як це було.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що прогноз погоди від синоптиків на середу, 7 серпня, в Україні.

Також портал "Знай.ua" інформував, що 4 серпня на Азовському морі хазяйнував потужний шторм. Проте стихія залишила після себе незвичиний "подарунок" для туристів.