Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазвичай влітку містянам довго доводиться сидіти без води. То планові ремонти проходять, то труби прориває. Доводиться бігати від найближчої колонки з повними відрами.

Львів'яни не є виключенням з правил, тому і їм доведеться посидіти декілька годин без води в пошканнях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляється на порталі «Гарячої лінії міста», співробітники "Львівводоканалу" розпочали сезонні ремонтні роботи в будинку №57 на вулиці Джерельній.

Також у повідомленні йдеться про те, що у зв'язку з ремонтами до 15:00 водопостачання буде відсутнє на вулицях Базарна, Ветеранів, Водна, Газова, Джерельна й Ляйнберга.

Нагадаємо, що у Львові відключили світло деяким споживачам. «Львівобленерго» пояснює це тим, що на кількох вулицях до вечора будуть проводитися ремонтні роботи.

Як повідомляв портал Знай.uа, з понеділка, 22-го липня, для руху транспорту у Львові перекриють вул. Наукову на ділянці від Тролейбусної до Стрийської.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі одразу кілька вулиць залишаться без світла.