З понеділка, 22-го липня, для руху транспорту у Львові перекриють вул. Наукову на ділянці від Тролейбусної до Стрийської.

Про це повідомляють у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто підкреслити, що через проведення робіт з поточного ремонту дороги з понеділка, 22 липня, з 08:00 і до 22:00 14 серпня рух транспорту на Науковій, від вул. Тролейбусна до вул. Стрийська, буде перекритий.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

З’ясувалося, що роботи виконує ТзОВ "Автомагістраль-південь".

Об’їзд здійснюватимуть за розробленою тимчасовою схемою організації дорожнього руху.

Нагадаємо, що у Дніпрі на 4 місяці перекриють проспект Гагаріна через ремонт. Мерія Дніпра дозволила компанії "Ніккі" на час перекрити проспект Гагаріна у зв'язку з необхідністю реконструкції електромереж. Проїжджа частина проспекту Гагаріна буде звужена, а тротуари перекриті в районі будинків №9 та №10 по вулиці Лазаряна з 1 серпня по 1 грудня поточного року.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", у Києві грунтовно відремонтують проспект Степана Бандери. Дорожня служба замінить асфальтне покриття, бордюри і тротуари.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Дніпрі тривають планові ремонтні роботи доріг у межах міста.