Синоптики передбачають хмарну погоду, яка буде триматися у Львові до самого вечора. Нічний дощ до ранку стих. Удень очікується дощ із грозою, якому ввечері на зміну прийде дощ.

Температура повітря становитиме від +11 до +24. Схід сонця можна побачити о 05:59, а захід - 21:00.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

6 серпня вшановується пам'ять священномучеників благовірних князів Бориса та Гліба. У народі день Бориса і Гліба називали паликопна (гроза палить копиці), тому в поле намагались не виїжджати, за польові роботи не братися. Погоду дізнатись нашим пращурам допомагали квіти: якщо квіти в'юна щільно закрились, незабаром буде дощ.

Нагадуємо, що дощі та грози сьогодні очікуються у південних, центральних та деяких західних областях. На іншій території України синоптики прогнозують прохолодну та хмарну, але суху погоду.

Раніше портал "Знай.ua" інформував про те, що сьогодні офіційний курс гривні знизився та становить 25,53 гривні за долар.

Також "Знай.ua" розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують святого Онуфрія Печерського та пророка Єзекіїля.