16 липня у неонатальному центрі Львівської обласної клінічної лікарні свій перший день народження відсвяткувала маленька Іринка.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дівчинка народилася з критичною масою тіла - 480 грамів. Цілий рік її виходжували спеціалісти-неонатологи. Зараз це здорова дитинка, що важить сім з половиною кілограмів.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При народженні обоє батьків відмовилися вд дитини, не маючи надії, що вона виживе.

Наразі у Іринки з'явилася надія, що у неї будуть тато та мама.

Одна львівська пара виявила намір удочерити маля. на теперішній час вони проходять процедцру ознайомлення з дівчинко, встановлюють контакт та намагаються зрозуміти, на скільки їм підійде дитина за станом здоров'я та іншими факторами.

За процедурою усиновлення справа надалі має бути передана до суду, де буде вирішена можливість усиновлення Іринки новими батьками.

Процедцра усиновлення передбачає конфіденційність будь-якої інформації про потенційних батьків.

Іринка стала першою дитиною з критичною масою тіла менше 500 грамів, яку львським неонатологам вдалось виходити.

Нагадаємо, що для громадян, які хочуть усиновити дитину, введуть нові правила.

Як повідомляв портал Знай.ua, фізика та математики з Кенії Пітер Табічі визнано найкращим вчителем року.

Також Знай.ua писав про те, що молода пара із Ізмаїла вирішила відмовитися від квітів на весілля, щоб подарувати необхідні речі діткам із дитбудинку.