У Львові чергове харчове отруєння. По допомогу звернулися 10 людей.

Про цей випадок стало відомо, 6 серпня.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"З’ясовано, що потерпілі 04.08.2019 року харчувалися 4 серпня на поминках в селі Шум’яч у Турківському районі – вживали страви домашнього приготування", - йдеться в повідомленні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наразі відомо, що потерпілих поки що 10, з них 9 - госпаталізовано. Ще один пацієнт проходить лікування амбулаторно. Стан всіх пацієнтів середньої важкості.

Нагадаємо, що отруєння під Одесою: дітей госпіталізують пачками, оздоровчий табір виявився смертельною пасткою

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Львові розслідують масове отруєння, алкоголь тут ні до чого: що поклало людей на лікарняні ліжка

Також портал "Знай.ua" інформував, що до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні та інфекційного відділення Пустомитівської центральної районної лікарні потрапило шестеро осіб.