Сьогодні, 3 серпня, у Львівській області очікується прохолодна погода з дощами та грозами, інформує Гідрометцентр України.

За прогнозом синоптиків температура вдень становитиме 21-23 градуси тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 11-13 градусів вище нуля. Вітер - північний, 3-8 метрів за секунду.

Нагадуємо, що дощі та грози сьогодні очікуються у південних, центральних та деяких західних областях. На іншій території України синоптики прогнозують прохолодну та хмарну, але суху погоду.

Раніше портал “Знай.ua” інформував про те, що сьогодні офіційний курс гривні знизився та становить 25,53 гривні за долар.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують святого Онуфрія Печерського та пророка Єзекіїля.