На Львівщині дитина терміново потребує допомоги.

У 8-й міській клінічній лікарні в реанімації перебуває хлопчик з численними опіками. Дитині десять місяців.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як стало відомо, хлопчик, перебуваючи в ходунках, дотягнувся до гарячого чайника і перекинув на себе окріп. Дитина в тяжкому стані, необхідні ліки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Завідувач відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії Віктор Пижевський розповів, що 1 серпня до реанімаційного відділення лікарі швидкої доставили 10-місячну дитину з глибокими опіками 30 відсотків тіла.

Для лікування хлопчика необхідні спеціальні ліки - альбумін.

До небайдужих людей у своїй сторінці на Фейсбук звернулася директорка благодійного фонду "Крила надії" Наталія Ліпська із проханням зібрати необхідну суму на порятунок крихітки. Ціна питання - 12 тисяч гривень,- цього вистачить на закупівлю шести флаконів препарату для надання першої допомоги. Ліки мають доставити сьогодні.

Карта ПриватБанку 5169 3305 1136 7333 (Ліпська Н.С. БФ "Крила надії" - карта фонду, лише для клієнтів ПриватБанку).

Реквізити фонду (для переказів з інших банків):

БФ "Крила надії"

ЦФ ПАТ "Кредо Банк", м. Львів

МФО 325365

ЄДРПОУ 33620901

Рахунок 2600001336292

Призначення платежу - Реанімація СОС

Нагадаємо, експерти прогнозують спалах дифтерії в Україні.

Також Знай.ua писав, що 31 липня, на вулиці Шевченка у Львові сталася пожежа на дорозі.

Раніше Знай.ua інформував, що під Києвом сталася пожежа на автозаправній станції.