Вчора, 1 серпня, у Львові дев'ятеро рятувальників визволяли тварину зі смертельної пастки. Бригаді рятівників довелося видертися аж на четвертий поверх житлового будинку.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На гарячу лінію пожежників надійшло повідомлення про необхідність врятувати кота, що застряг на карнизі між третім а четвертим поверхом чотирьохповерхового житлового будинку та не міг злізти самотужки. Телефонувала небайдужа жителька Львова.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Рятувати нещасну тварину відправилися рятувальне відділення 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини та Оперативно координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

Рятувальники оцінили небезпечну ситуацію, у якій опинився кіт, зафіксувались страхувальними мотузками і, скориставшись пожежною драбиною, дістались до кота. перелякану тварину було обережно знято з карнизу та передано у руки хазяїна.

Нагадаємо, у водяну пастку потрапила 11-річна дівчинка.

Також Знай.ua писав, 30 липня в Червонограді на вул. Стуса на балконі дев'ятого поверху однієї із багатоповерхівок виникло загоряння.

Раніше Знай.ua інформував, що вчора ввечері в одному з двоповерхових будинків у селищі Нова Водолага харківської області сталась масштабна пожежа