Останнім часом на Львівщині збільшилась кількість дітей, які зникають з дому. Що може штовхнути підлітків на такі вчинки? Як правило, це не сприятлива атмосфера вдома, конфлікти з батьками та негаразди у школі.

Найчастіше діти знаходяться.

В період з 29 по 31 липня було зафіксовано два подібні випадки.

Так, 29 липня із дому вийшли і не повернулися тринадцятирічні двійнята- хлопчик та дівчинка. Із заявою про зникнення до Галицького відділу поліції звернулась їхня мати 30 липня. Цього ж дня дітей знайшли правоохоронці близько 17 години вечора. Пошукам сприяли друзі підлітків т один із операторів мобільного зв'язку.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Підлітки цілі та неушкоджені, але тепер їхнім батькам загрожує позбавлення батьківських прав.

Також 30 липня оголосили у розшук п'ятнадцятирічного хлопця. Близько 23.00 із заявою про зникнення у Стрийський відділ поліції звернувся батько зниклого юнака. Він повідомив, що підліток пішов з дому 27 липня та не повернувся.

Правоохонці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «безвісно зниклий». Справу розслідували декілька підрозділів поліції Львівщини. Згодом було встановлено місце перебування хлопця,- його знайшли в Івано-Франківській області. як відзвітувала поліція, юнак здоровий та неушкоджений. Наразі планується доставити його додому, де з юнаком буде працювати професійний психолог. Також вирішують питання про поміщення підлітка у дитячий притулок.

Нагадаємо,що у Дніпрі родичі три роки розшукують зниклого безвісти чоловіка.
Також Знай.ua писав, що в Одесі безвісти зникла 17-річна дівчина з Білорусі.

Раніше Знай.ua інформував, що у Львові зникли 13-річні діти