Вчора у Львові зникли двоє неповнолітніх.

30 липня у Галицький відділ поліції надійшло звернення від їх матері. Жінка повідомила, що її тринадцятирічні діти, хлопчик та дівчинка, вийшли з дому 29 липня о 22:45 вечора по вулиці Костомарова і досі не повернулися.

Поліція Львова оголосила дітей у розшук, правоохонці намагаються встановити їх місцеперебування. Всіх, хто володіє якою-небудь інформацією, просять телефонувати на оперативну лінію 102.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Прикмети зниклих:

Хлопчик: Павлюк Максим Романович – зріст 145 см, худорлявий, русяве волосся, був одягнений у зелену футболку, сині джинси, сіро-голубі кросівки, мав з собою рюкзак “Томмі Хілфігер”.

Дівчинка: Павлюк Роксана Романівна – зріст 145 см, худорлява, русяве волосся, була одягнута в плаття світло-голубе в смужку, білі босоніжки, джинсову куртку.

Нагадаємо, що в Одесі благають про допомогу батьки зниклої дівчинки. Родичі розповідають, що донька безвісти зникла ще зі вчора.

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпропетровській області дівчину, що зникла без вісті, знайшли мертвою.

Знай.uа писав, що поліція Одеси затримала декілька раз судимого 38-річного уродженця Донецької області, який навесні цього року серед білого дня скоїв напад на школярок.

https://www.youtube.com/watch?v=-mrArqV9X2Q&t=35s