У селі Пасіки-Зубрицькі стався нещасний випадок. Підліток отримав численні травми.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Департамент цивільного захисту Львівської ОДА повідомив, що 31 липня в селі Пасіки-Зубрицькі Львівської області 12-річний хлопець катався на квадроциклі і внаслідок невдалого падіння з нього отримав травми та забої.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Інцент трапився близько 23:10.

Постраждалу дитину було доправлено до реанімаційного відділення МКДЛ, де лікарі надали кваліфіковану медичну допомогу.

Хлопчикові встановлений діагноз "субарахноїдальний крововилив, забій головного мозку, набряк головного мозку, перелом потиличної кістки".

Батьки надіються на швидке одужання сина.

Як повідомляв Знай.uа, 29 липня о 20:43 35-річний водій автомобіля ВАЗ 2110 не впорався з керуванням. Автівка протаранила огорожу, з'їхала зі шляхопроводу і перевернулася.

Також Знай.uа писав, що дворічного хлопчика затягнуло на стрічку для валіз в аеропорту США.

Нагадаємо, що у селищі Шевченкове Харківської області 13-річний юнак загинув під колесами потяга