Після впровадження нового рейсу"Львів - Харків", молода українська лоукост-компанія «SkyUp» продовжує відкривати нові лінії перельотів. Цього разу плануються рейси до Чехії.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зважаючи на тісні зв'язки України з закордоном та великий пасажиропотік українців до Чехії авіакомпанія «SkyUp» запроваджує повітряну лінію зі Львова до Праги.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Новий рейс "Львів - Прага" розпочне свою роботу із 17 жовтня цього року. Відправлення будуть відбуватися у четвер та неділю. Час перельту складатиме півтори години, а вартість квитків складе 992 гривні і вище.

Громадяни україни і власне Львівщини давно мріють проповітряний зв'язок із прагою, адже наразі дуже велика кількість українців виїжджає до Чехії на заробітки або в якості туристів. Проїзд у автобусі триває близько доби, що робить таку поїздку не надто зручною для подорожуючого. А перельот дозволить всього за півтори години дістатися до іншої держави.

Нагадаємо, що відтепер запрацює нова трасса Львів - Харків, але наразі - повітряна.

Також портал "Знай.ua" інформував, що лоукостер Wizz Air відкрив продаж квитків з аеропорту Бориспіль

Раніше портал "Знай.ua" писав, що авіакомпанія "Azur Air" відтепер здійснюватиме регулярні рейси зі Львова до турецького Бодрума.