У Львові розшукується військовослужбовець Кирило Бєлобородов.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вже третю добу добу намагаються знайти солдата родом з міста Одеса.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як стало відомо, в понеділок, 29 липня, Кирило не з'явився на службу у військову частину по вулиці Городецька 40. Телефон юнака був вимкнений і його місцезнаходження встановити не вдалось.

Зовнішні прикмети: на вигляд 22 роки, був одягнений у зелену футболку і сині джинси.

Всіх небайдужих, хто володіє будь-якою інформацією з приводу місцезнаходження одеського військовослужбовця, просять звертатися за телефоном +380631238172 .

Нагадуємо, що 29 липня до поліції Львова надійшла заява про зникнення неповнолітніх двійнят. Із заявою звернулася стурбована мати.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що на Львівщині знову зникла людина. Чоловік вийшов з роботи і не повернувся. Рідні зниклого у відчаї і просять про допомогу.

Також "Знай.ua" писав про те, що в Оболонському районі Києва на озері Біле очевидці помітили, що у воді, можливо, перебуває тіло людини.