На Львівщині знову зникла людина. Чоловік вийшов з роботи і не повернувся. Рідні зниклого у відчаї і просять про допомогу.

У селі Блищиводы Жовківського району безслідно зник молодий чоловік. Як повідомили близькі, чоловік був цілий день на роботі, а ввечері не повернувся додому.

У відділі комунікації обласної поліції розповіли, що був одягнений у синю футболку, сині спортивні штани, гумові капці чорного кольору. При собі мав два мобільних телефони, чорну сумочку з особистими документами, готівка і банківські картки.

Зниклий мав худорляву статуру та русяве волосся. На зріст 172 сантиметри. Вік - 32 роки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Усіх, кому відомо місце перебування молодика, просять зателефонувати до черговаої частини Жовківського відділення поліції. Тел.: 098391001.

Нагадаємо, що під Києвом новина про зниклого хлопчика поставила на вуха все місто.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Дніпрі вже кілька днів шукають чоловіка, який сів в електричку і не доїхав до місця призначення.

Також портал "Знай.ua" інформував, що поліція вже тиждень не може знайти киянина, який поїхав на фестиваль і не повернувся.