На Львівщині, доживши до 34 років, чоловік вперше отримав документ, що посвідчує особу. Чи то особисті негаразди, чи банальна байдужість призвели до того, що громадянин Львівщині прожив півжиття без паспорта.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Документ було видано працівниками Бориславського міського відділу ГУДМС у Львівській області, а посприяли цьому факту працівники Дрогобицького міськрайонного відділу Центру пробації у Львівській області.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

В міграційній службі говорять, що причини невчасного отримання документів про посвідчення особи у людей різні. "Найчастіше так стається у результаті несвідомого підходу або халатного відношення до оформлення документу. Статтею другою Закону України «Про громадянство України» визначено принципи законодавства про громадянство, яким серед інших є запобігання виникненню випадків безгромадянства.”

Нагадаємо, що на Львівщині масово затримують нелегалів. За останніми свідченнями схоплено 14 мігрантів.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що згідно з численними зверненнями громадян України в Пенсійний фонд, його управління вирішило уточнити порядок отримання пенсійного посвідчення.

Також портал "Знай.ua" інформував, що стало відомо, що президент України Володимир Зеленськийпідписав указ "Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних і юридичних осіб до електронних послуг".