У з'язку із халатним відношенням до службових обов'язків бюджет області недоотримав коштів на суму 4.8 мільйона гривень.

Як встановили працівники управління захисту економіки Львівщини спільно зі слідчими Галицького відділу поліції та за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, одне підприємств орендувало нежитлові підвальні приміщення в центральній частині Львова загальною площею 405,9 кв. м терміном на 10 років. Проконтролювати складання договору оренди, провести його належний облік та інвентаризацію, внести у комплексну інформаційно-комп’ютерну базу даних щодо експертної вартості та орендарів (об’єктів оренди) мав керівник управління обласної ради. Свої обов'язки він проігнорував і , після закінчення дії договору, не видав наказів чи розпоряджень щодо проведення повторної експертної оцінки, а також не здійснив жодних дій щодо переукладення договору чи оскарження його умов у судовому порядку.

Внаслідок такої безвідповідальної поведінки бюджет області та комунальний заклад залишився без майже 5 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Керівника управління облради було негайно звільнено з посади і тепер йому світить покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Нагадаємо, що співробітник поліції поклав у кишеню 12 тисяч доларів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", що у Харкові за недбалість відповідатиме керівниця місцевої соціальної служби

Також Знай.ua писав, що колишній віце-президент ФІФА та керівник Конфедерації футболу Океанії Девід Чунг був відсторонений на 6,5 років від футболу через фінансові махінації