На політичну агітацію витрачені шалені кошти. Телевізійна реклама цього року обійшлась партіям майже в 450 мільйонів гривень.

А на друковані заклики та зовнішню рекламу витрачено майже 100 мільйонів. Це і банери, і агітаційні листівки, рекламки та газети.

Але вибори пройшли, а стоси друкованого паперу залишились. Тож чудову ініціативу проявила Львівщина: тюки з невикористаними політичними матеріалами тепер приймають міські сортувальники сміття. Щодня сюди зносять по декілька десятків мішків паперу, який потім пресується у тюки. Також сюди зносять банери, з яких згодом можна пошити сумки, використати на передовій як бліндажі, накриття від дощу, від болота, накриття БТРів, БМП.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як бачимо, зі сміття є й користь, особливо в якості допомоги на фронті.

У прибиранні агітреклами взяв участь і екс-кандидат у депутати Андрій Москаленко. Він вирішив сам прибрати за своєю кампанією.

Нагадаємо, що китайська корпорація анонсувала вихід на український ринок свого бездротового пилососа Mi Handheld Vacuum Cleaner.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Гідропарку Києва в суботу, 20 липня, в 11:00 проведуть велике прибирання.

Також портал "Знай.uа" писав, що комунальники Дніпра готували місто до приїзду гаранта.