Відомий львівський юрист Юрій Добош може стати ще одним заступником начальника Львівської обласної державної адміністрації, повідомляє портал “Обозреватель”.

Друзі, Я подав свою кандидатуру на зайняття посади заступника голови Львівської обласної державної...

Geplaatst door Yuriy Dobosh op Donderdag 25 juli 2019

Документи на участь у конкурсі Добош вже подав. Раніше він працював у лондонських та київських юридичних компаніях, де займався юридичним супроводом різних сфер діяльності від медицини до фінансів та капітального будівництва. Також Добош неодноразово запрошувався до судових та суспільних процесів, як експерт.

Нагадуємо, що нещодавно у Львові водій маршрутки, не переконавшись у безпеці своїх дій, дверима затис руку одній з пасажирок, в якої згодом лікарі виявили перелом.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв "Знай.ua", у Дніпрі захмелілий чоловік вибив скло двері маршрутки скляною пляшкою. Водій і деякі пасажири попросили, щоб захмелілий чоловік вийшов з салону.

Також портал "Знай.ua" писав, що поведінка водія маршрутки Луцьк-Трускавець обурила пасажира. Мужчина за кермом постійно лаявся, курив і голосно слухав російську попсу.