На Львівщині жінка з донькою бояться повертатися додому, адже там їх постійно тероризує колишній чоловік.

Зловживання останнього алкоголем привело до того, що пияка кидається на сім'ю з кулаками, принижує і знущається з жінки та дитини. як відомо зі слів потерпілої, така поведінка спровокувала розпад сім'ї і з 2018 року вони не ведуть спільного господарства.

Протягом квітня 2019 року Мостинська поліція отримала від жінки чотири заяви про притягнення чоловіка до відповідальності за вчинення домашнього насильства.

Серед свідчень потерпілої було указано про крадіжки особистих речей та грошей, описано випадок агресивної поведінки з боку колишнього, що загрожувала життю. Чоловік кидався ножем, ломом та іншими речами і душив жінку. Тортури припинилися лише тоді, коли до кімнати увійшла дитина.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Захист обвинуваченого відхилив усі свідчення під приводом відсутності доказів притягнення його до адміністративної чи до кримінальної відповідальності за фактами вчинення нібито ним домашнього насильства щодо дружини.

Згідно рішення Мостинського районного суду Львівщини, позов задовольняється частково: видано обмежувальний припис, яким забороняється чоловікові перебувати у спільному будинку з дружиною та донькою та наближатися до нього на 300 метрів упродовж трьох місяців.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Дніпрі бабуся звернулася до поліції за допомогою, тому що не могла більше дивитися на те, як рідний батько б'є її маленького онука.

Нагадаємо, що злочин — не лише побої! Про це розповів кандидат від партіїї "Слуга Народу" по 95 виборчому округу.

Також портал "Знай.ua" інформував, що дівчинка оббрехала свого батька в поліції, щоб повернути собі смартфон