На Львівщині трапилася моторошна трагедія. На території школи знайшли тіло невідомого чоловіка.

Про інцидент повідомили 23 липня о 12.50. Тоді у Стрийський відділ поліції надійшла інформація, що в приміщенні підстанції на території загальноосвітньої школи №11 у Стрию виявили тіло невідомого чоловіка віком близько 30-40 років.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На місці події працювала слідчо-оперативна група. Попередньо з’ясовано, що чоловік помер внаслідок ураження струмом близько тижня тому", - розповіли у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Відомо, що чоловік був ростом до 177 сантиметів. Мудчина був середньої тілобудови, брюнет, одягнений в футболку та штани чорного кольору, шкіряні коричневі туфлі, темно-коричневий ремінь.

Поліція нагадує, якщо комусь відомо про особу померлого або обставини його смерті, зателефонувати на оперативну лінію 102 або повідомити у найближчий підрозділ поліції.

Нагадаємо, що на Львівщині зникла жінка: добиралася "автостопом", рідні підозрюють страшне

Раніше портал "Знай.ua" писав, що просто дикий та божевільний інцидент стався у місті Біла Церква, що на Київщині.

Також портал "Знай.ua" інформував, що у смітнику виявили моторошну знахідку: стирчала крихітна ручка, Україну сколихнула нелюдська жорстокість