Дрогобицька місцева прокуратура через суд змогла змінити деякі пункти договору між відділом освіти Бориславської міської ради та фізичною особою-підприємцем. Причиною цього стали продукти харчування, які могли становити загрозу для дітей.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише Status Quo.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Отже, прокуратура встановила, що підприємець завищував ціну на одиницю товару, а продукція, яку постачав, була без відповідних сертифікатів та могла становити загрозу для здоров’я дітей.

Дізнавшись про це прокуратура у судовому порядку передбачено гарантії, що продукція за звичайних умов її використання, зберігання і транспортування буде безпечною. Крім цього, у разі необхідності відбиратимуться зразки для проведення дослідження у акредитованих лабораторіях.

У зв’язку із добровільним внесенням сторонами змін до договору, 24.07.2019 провадження у справі закрито.

Нагадаємо, що масове отруєння на весіллі у Львові: кількість постраждалих невпинно зростає, медики збилися з ніг

Раніше портал "Знай.ua" писав, що на Львівщині спалахнув дитячий садок: дах не витримав

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Львові горе-батьки приготували дітям смертельний обід: необрежність коштувала занадто дорого