Людмила Лішка проживає у селі Соснівки Сокальського району, працює у пекарні в Червонограді. Закінчивши роботу, як і завжди, о 4.00 співробітники підвезли її до перехрестя, яке в народі називають «соснівським». До дому жінці лишається близько 5 км., на півдорозі – шахта №8 у селі Сілець.

Як розповідає дочка Людмили, жінка роками добирається таким чином додому: пішки від перехрестя або хтось із шахтарів її підвозить. Але цього разу жінка не повернулася, телефон вимкнений. Правоохоронці не озвучують деталі справи. "Дізналися від них, що мама пішки дійшла до 8-ї шахти. Хтось бачив, як там двоє чоловіків на мотоциклі пропонували її підвезти. Вона відмовлялася, але ті таки її вмовили. Поліцейські розшукали цих чоловіків, але ті стверджують, що висадили маму десь о 5-й ранку неподалік її будинку в Соснівці», - повідомляє дочка Віола.

Віола не вірить цьому, адже знає, що о 5.00 поліцейські справді вловили сигнал мобільного її матері у Соснівці. А потім телефон “засвітився” о 6.00 в селі Волсвин. Воно за 7 км від Соснівки, у протилежний від Сільця бік.

Також правоохоронці з'ясували, що саме в с.Волсвин проживає один із чоловіків, які їхали на мотоциклі. Також відомо, що вони були в нетверезому стані.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Рідні жінки просять усіх, хто знає якусь інформацію про місцеперебування Людмили Лішки, зателефонувати: 0664448036 (донька Віола) або 102.

Нагадуємо, що просто дикий та божевільний інцидент стався у місті Біла Церква, що на Київщині.

Раніше портал Знай.ua повідомляв про те, що на автовокзалі в Миколаєві в урні для сміття знайшли труп новонародженої дитини.

Також "Знай.ua" писав, у Києві чоловік стрибнув з мосту прямо на проїжджу частину, погано стало навіть копам.