На Львівщині Центральна виборча комісія опрацювала вже 90,30% протоколів. Також на 3 із 12 одномандатних виборчих округах вже відомі переможці.

Про це свідчать дані, оприлюднені на сайті ЦВК.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З результатів відомо, що найактивніше люди голосували за партію Вакарчука "Голос". Він набрав 23,23%. Одразу після нього слідом йде партія президента України "Слуга народу" (21,84%), третє місце посіла "Європейська солідарність" Петра Порошенка.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вже нижче розмістилася "Батьківщина" (9,30%), а 5,36% набрали представники партії "Свобода".

Всі інші партії не подолали бар’єр у 5%. Зокрема, у Львівській області партія Андрія Садового "Самопоміч" зібрала лише 2,89%, "Українська стратегія Гройсмана" – 2,63%. Натомість "Опозиційна платформа – За життя" на Львівщині здобула 1,72%.

Нагадаємо, що Путін задоволений результатами виборів в Україні: у агресора офіційно відреагували

Раніше портал "Знай.ua" писав, що парламентські вибори: ЦВК опрацювала майже 100% протоколів - хто точно проходить в Раду

Також портал "Знай.ua" інформував, що Луценко загадково зник після виборів у Раду: Портнов розкрив деталі