Синоптики попередили про нові "сюрпризи" на 21 липня.

Весь день у Львові буде хмарним. Вночі, вранці та ввечері очікується дощ із грозою. Температура повітря становитиме від +15 до +27.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

21 липня вшановується пам'ять святого великомученика Прокопа. У народі святого Прокопа називали Жнивником, оскільки у цей час починали в'язати снопи. Також у цей день відзначається свято Казанської ікони Божої Матері.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У народі говорили: "Хто на Казанську одружиться, щасливий буде", тому в цей час справлялось багато весіль. По цьому дню судили про найближчу зиму: "Що Казанська покаже, те й зима скаже". З 21 липня починається найсильніша спека.

Нагадаємо, що у суботу буде вже спекотна літня погода, майже скрізь без дощів, сонячно і мінлива хмарність. Вночі теж стане трохи тепліше. Тільки на Заході ще залишаться дощі з грозами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у неділю, 14 липня, у Києві пройшла сильна злива. Фото і відео наслідків стихії тут же почали з'являтися в мережі. Сильний дощ став причиною того, що частина вулиць в місті перетворилася на річки.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі на пляжі в мікрорайоні Лузанівка відпочиваючі спостерігали яскраве природне явище у вигляді смерчу (або торнадо).