У суботу, 20 липня, у Львові буде дощова погода.

Про це повідомляє погодний сайт "Sinoptik"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, сонце в цей день у Львові буде рідко з'являтися з-за хмар. Всю другу половину дня буде йти дощ c грозою.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як відомо, 20 липня відзначається день пам'яті преподобної Євдокії, княгині Московської. У народі цей день називався Авдотья Сеногнойка, оскільки починалося час затяжних дощів, що, у свою чергу, псувало сіно. Наші пращури наставляли: "Згребуть сіно до купи, так і не бійся хмари". Наші пращури помітили, яка Авдотья Сеногнойка, такий буде і листопад.

Нагадаємо, що у суботу буде вже спекотна літня погода, майже скрізь без дощів, сонячно і мінлива хмарність. Вночі теж стане трохи тепліше. Тільки на Заході ще залишаться дощі з грозами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у неділю, 14 липня, у Києві пройшла сильна злива. Фото і відео наслідків стихії тут же почали з'являтися в мережі. Сильний дощ став причиною того, що частина вулиць в місті перетворилася на річки.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі на пляжі в мікрорайоні Лузанівка відпочиваючі спостерігали яскраве природне явище у вигляді смерчу (або торнадо).