Учора, 16 липня, працюючи на городі, мешканці Львова розкопали 75 мм артснаряд часів Другої світової війни. Знахідка була на вул. Хвильового, 3, на відстані не більше 90 метрів від житлового будинку в Шевченківському районі.

На місці події виставили огорожі і охорону. Начальника 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Дрогобич) була подана заявка на знешкодження виявленого вибухового предмету.

Нагадаємо, що жених на Львівщині загинув в ДТП, навіть не відчувши сімейного життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Михайлюк, лікар-хірург, якого підозрюють у смерті 12-річного Романа Кулака, повернувся до роботи.

Також портал Знай.uа писав, що українська кіборг, який пройшов афганську війну, рятує сина, який постраждав через вибух на дитячому майданчику під Дніпром.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще