Учора, 15 липня, у Дрогобичі на Львівщині близько 15:00 загинула 86-річна жінка в результаті ДТП. За кермом автівки ВАЗ-2101 був 88-річний пенсіонер, який не впорався із кермуванням.

Водій здійснив наїзд на металевий підбійник на мості, який пролягає через річку Тисмениця.

Водій отримав закриту черепно-мозкову травму. Отримавши необхідну медичну допомогу, лікарі його відпустили. Жінка ж померла відразу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чи є вони подружжям не відомо.Зараз ведуться слідчі дії. Відповідно до ч.2 ст.286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху) відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, що 2 липня, близько 2-ї ночі 43-річний водій автомобіля "Опель Омега" на автодорозі "Київ-Чоп" наїхав на велосипедиста, постраждалий помер на місці події.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні ввели обов'язкову вимогу для парковок - обладнати зарядками для електрокарів мінімум 5% машиномісць.

Також "Знай.ua" писав, у Києві намагаються вирішити проблему з порушниками правил паркування.