Дебоширам, які нанесли значні тілесні ушкодження 15-річному юнаку загрожує до 15 років за ґратами.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Стрийської місцевої прокуратури повідомлено про підозру трьом мешканцям Сколівського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 КК України (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень).

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Усім підозрюваним обрано найсуворіші запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, без альтернативи внесення застави.

На даний час досудове розслідування триває та перебуває на контролі місцевої прокуратури. За вчинення інкримінованого злочину фігурантам загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у Львівській області жінка, яка працює в кондитерському цеху, народила прямо на робочому місці немовля і кинула його на місці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в Запорізькій області народився малюк з рекордною вагою – більше семи кілограм.

Також портал "Знай.ua" писав, що дівчинка народилася з недостатнім розвитком нервової системи, легень, серця, нирок, органів травлення, імунної системи.