Юрій Михайлюк, лікар-хірург, якого підозрюють у смерті 12-річного Романа Кулака, повернувся до роботи.

Інцидент стався 28 грудня 2018 року. Лікарям ЦРЛ, Юрію Михайлюку та Ганні Чущак, вручено підозру в кримінальному провадженні щодо смерті дитини. За рішенням суду, лікарі обійшлися лише зобов'язанням.

Що стосується Ганни, вона вже пенсійного віку, тому відразу ж звільнилася. Юрія ж усунули від обов'язків терміном на два місяці. Після апеляцій, Юрія повторно усунули від обов'язків лікаря-хірурга. Але як повідомляють батьки, так було лише на пепері, спершу лікар просто взяв відпустку, далі кілька лікарняних, а вже сьогодні, 15 липня, лікар, який підозрюється у вбивстві, вийшов працювати. Самі ж батькі це коментують тим, що в Жадичівському районі лише одна суддя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як відомо, Роману не могли поставити правильно діагноз. Справу надалі розглядали 1.5 роки. Якщо ж батьки доведуть причетність лікарів, їм загрожуватиме до 5 років позбавлення волі відповідно до ч.2 ст.140 КК України (неналежне виконання професійних обов'язків медиком).

Нагадаємо, що у Львівській області жінка, яка працює в кондитерському цеху, народила прямо на робочому місці немовля і кинула його на місці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в Запорізькій області народився малюк з рекордною вагою – більше семи кілограм.

Також портал "Знай.ua" писав, що дівчинка народилася з недостатнім розвитком нервової системи, легень, серця, нирок, органів травлення, імунної системи.