65-річний житель Львова отримав сильне отруєння у власній квартирі. Швидше за все, отруєння за рахунок чадного газу. Про це повідомляють у департаменті цивільного захисту.

Отруєння сталося на вулиці Бережанській, Сихівського району. По скільки в будинку потерпілого є газова колонка і плита, є припущение, що саме з них стався витік. Фахівці відзначають, що задихнутися можна навіть під час готування їжі. У заходи безпеки, важливо відкривати вікна, коли готуєте їжу. Як відомо, це не перший випадок отруєння газом.

Ще 14 травня, пізно ввечері, на вулиці Меблярській цього ж району, зафіксовано отруєння чадним газом. Постраждало п'ятеро мешканців квартири, в тому числі двоє дітей. А 10 травня близько 12.36 годину. у квартирі на вул. Грінченка, 10 отруїлися, ймовірно чадним газом, три людини.

Нагадаємо, критерії для нарахування субсидій стали жорсткіше, люди шукають шляхи, як обійти несправедливі правила.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в зв'язку з масовими отруєннями у Львові розпочали перевіряти ресторани та кафе.

Також портал Знай.uа писав, що в Дніпрі відбулося незвичайне пограбування, чоловік вкрав з кіоску з шаурмою овочі прихопивши з собою і гроші.