Сьогодні, 15 липня, українці відзначають свято Агафіни Купальниці, який взаємодіє зі ще одним, більш відомим і містичним святом - Івана Купала. Але не тільки святом, Святий Агреппін славиться у цей день.

Саме на це свято українці чистили колодязі і дякували Землі за багатства надр.

А львів'яни сьогодні дякуватимуть погоді, якщо буде за що. Температура повітря у Львові становитиме 19°-21° вдень, а вночі стопчик термометра спуститься до 9°-11° вище нуля. Також синоптики прогнозують хмарність дощі та грозу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Схід сонця сьогодні настав о 5:32, а захід можна спостерегти о 21:27.

Нагадаємо, що у понеділок, 15 липня, в Україні очікується прохолодна і дощова погода.

Як повідомляв портал "Знай.uа", за перший місяць літа Азовське море встигло настільки прогрітися, що вода почала буквально кишіти медузами, причому розміри їх велетенські.

Також "Знай.ua" писав, дівчинка народилася з недостатнім розвитком нервової системи, легень, серця, нирок, органів травлення, імунної системи.