До поліції сьогодні, 13 липня, близько 12:00 години надійшло повідомлення від працівників швидкої медичної допомоги, що у селищі Смига Дубенського району вони констатували смерть хлопчика та дівчинки через вибух.

Про це повідомляють у прес-службі Національної поліції Рівненської області.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Співробітники поліції попередньо з’ясували, що вибух стався у підсобному приміщенні господарства 59-річного мешканця Смиги. 11-річна дівчинка та 13-річний хлопчик, онуки чоловіка, які проживали у будинку навпроти, прийшли до дідуся, якого на той момент вдома не було.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відомо, що чоловік полюбляв збирати різний металобрухт. Також з’ясувалося, що він притягався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю, вибуховими речовинами або боєприпасами.

На місці події наразі працює слідчо-оперативна група Дубенського відділу поліції та області ,а також працівники вибухотехнічного відділу ГУНП. Поліція встановлює всі обставини трагедії.

Нагадаємо, що посеред парку "Піскові озера" в Франківському районі Львова знайшли дивний на вигляд пакет. У ньому виявилося 11 бойових граната в робочому стані.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в ніч на 8 липня у Дніпрі на вулиці Андрія Сахарова, 78А в магазині автозапчастин прогримів потужний вибух. З приміщення йшов їдкий дим.

Також портал "Знай.ua" писав, що потужний вибух прогримів в торговому центрі біля міста Форт Ладердейл в південній Флориді.